lördag 6 mars 2010

Dubbelmoral

I en kommentar framförs det önskemål om ett inlägg där Antonssons dubbelmoral kan diskuteras. Det är ett intressant ämne, som naturligtvis förtjänar ett eget inlägg.

Så varsågoda - diskutera på!

15 kommentarer:

 1. Tack för det.

  Att ha dubbelmoral är att olika regler för sig själv och andra.

  När hon gör en sak så är det rätt (för hon kan inte göra fel), gör någon annan det så är det fel.

  Nu försöker hon styra in diskussionen på att någon har, hemskt nog, skickat mejl till henne och inte uppgett personnummer så att hon kan hitta mejlaren i något register. Jag antar att ingen tidningar kontaktat henne om detta, utan att det är hon själv som kontaktat media för att tala ut om det här hemska.

  För de flesta andra vore det enkelt att tillstå att jag hade fel, jag gjorde fel, men nånstans i henne så ser hon ju att det är fel, annars skulle hon ju inte bry sig så mycket att hon talar ut i media. (om hon nu blivit intervjuad om saken som hon sagt)

  Det är ju inte första gången MA kastar sig över någon. Då p_v inte bett om ursäkt eller krupit för MA så kontaktade hon media?

  Men hur stor kontroll har man över en sån sak? Får se om det var något eller om det bara var påhittat av en slug Monica Antonsson.

  SvaraRadera
 2. Det som har hänt nu är att Monica har målat in sig i ett hörn.

  Det är ingen annan än hon själv som har försatt henne i den här situationen.

  Hon bör inse att hon inte har intellektuell förmåga att diskuter och än mindre debattera något och stänga för kommentarer eller åtminstone granska dem för att inte hamna i samma situation igen.

  Hon har så stora kunskapsbrister och saknar förmåga till analytiskt tänkande och det måste hon acceptera. Hon kan ju vara en bra människa för det. Men så länge hon fortsätter och försöka diskutera så kommer hon att framstå som en obildad stolle.

  SvaraRadera
 3. Hur kommer det sig att Monica Antonssons grävling EE får vara anonym?

  Ja just det. EE är ju inte anonym för Monica Antonsson. För att freda sig mot "trollen" och "häxorna" så måste hon ha en för andra anonym grävling.

  SvaraRadera
 4. Anonym 16.39
  Monica har väl för f-n aldrig avkrävt någon personnummer!!
  Skärp dig!

  SvaraRadera
 5. Hon hittade inte namnet där hon kunde se personnumret på den hon fått mejl av. Det är ju för att hon inte hittade personnumret hon är så arg.

  SvaraRadera
 6. A 18.42

  Det är dubbelmoral i sin prydnad jag. Att låta anonyma gräva och ta reda på saker om andra och sen publicera det är att medverka till något hon säger är fel: att anonyma ska kritisera eller diskutera namngivna.

  Monica Antonsson har många strängar på sin dubbelmoraliska lyra.


  Undrar om hon ens skäms. Jag tror inte det. Jag tror att hon tycker har rätt att göra sånt som hon fördömer när andra gör det.

  SvaraRadera
 7. Är man trovärdig om man har en drös anonyma vars identitet man skyddar?

  Särskilt när dessa gör textanalyser på namngivna personer och dammsuger internet på uppgifter om namngivna eller de som i kommentatorsfältet trakasserar andra.

  Det är så exemplöst dåraktig att jag faktiskt aldrig stött på något lika dumt förut.

  Hon är ju den som verkligen använder sig av anonymitet en masse.

  SvaraRadera
 8. Monica Antonsson skickade ett upprört mejl till Newsglobe för att de använt en bild av henne som hon trodde de inte fick använda.

  Själv använder hon bilder i ALLA sina bloggar som hon inte får. Den anmälningsglada kan ju anmäla för det. Hon får se upp!

  Hon har protesterat när andra lagt ut någon del eller ett helt mejl som hon skrivit medan hon själv lägger ut andra mejl utan att blinka.

  Dubbelmoral så det skriker.

  Man fasar hur hon uppför sig irl? Måste vara hemskt att vara släkt med henne. Fy sjutton!

  Värst är det med alla anonyma som hon håller om ryggen när de kasta skit omkring sig. Då njuter hon av det hela. Och är väl medveten om att de ALDRIG skulle våga säga det de gör om de inte var anonyma, men då passar det. Vilken rälig människa.

  SvaraRadera
 9. //Monica Antonsson sa...
  Och den där vårdnadslagen.
  Vad kan vi göra för att få bort den?

  07 mars, 2010 12:13 //  Mailbomba?

  Eller jag vet, be Ramona Fransson starta en facbooknamnsinsalmling. :-DD

  SvaraRadera
 10. Man kan skriva motböckerna Anti-Gömda och Anti-asyl och vips så försvinner lagen!

  SvaraRadera
 11. @Anonym kl 12:13

  //Monica Antonsson sa...
  Och den där vårdnadslagen.
  Vad kan vi göra för att få bort den?


  Hahaha. Tala om storhetsvansinne, förutom att hon också tänker se till att folk på internet inte får uttala sig anonymt utan hennes godkännande.

  Om man ringer till internets huvudkontor i Vallentuna och uppger hennes namn - får man då som svar att hon står som som ägare till internet?

  SvaraRadera
 12. //Ramona Fransson // 07 mars 2010 vid 17:15

  Förövare har inte ett kön, de har ett problem, en sjukdom, som gör att de förstör andra människors liv, och det är inte bundet till ett kön.//


  Så förövare är alltså könlösa.

  Eller så har det ett, men problemet är inte bundet vid det.

  (från ic-bloggen)

  SvaraRadera
 13. @Wonderland

  //Monica Antonsson sa...
  OMAR
  Tack för viktig info.
  Äntligen lite fakta!
  Den där lagen måste vi göra något åt.

  07 mars, 2010 14:11 //


  Nu!!

  SvaraRadera
 14. "Monica Antonsson sa...

  1) Jag har aldrig bett att få veta något namn. Det påtvingades mig genom ett falskt mail.
  3/04/2010 06:56:00 em"

  "H*n trängde sig på i min mail under FALSKT namn och fick alla mina kontaktuppgifter.
  04 mars, 2010 19:17"


  Tydligen inte så lätt för henne att hålla isär saker och ting. Det är också första gången jag hör talas om att någon anser sig bli påtvingad ett email. *s*

  SvaraRadera
 15. Jomenprecis. Och det där om att det skulle va så obehagligt med mailet från PV. Men svara inte då! Så slipper du kanske fler obehagliga överraskningar! Eller hon kanske inte vet hur man gör?

  SvaraRadera