torsdag 11 mars 2010

Ännu ett bevis på Antonssons "slughet"

Det kom ett mail.
Eftersom mailets innebörd så tydligt belyser Antonssons "sluga" agerande så väljer vi att publicera det här. En annan anledning till att publicera det är naturligtvis att det skänker stor heder till avsändaren.

Hej!

Du/ni som står bakom den här bloggen har ju självklart er fria rätt att publicera och skriva vad ni vill.

Mitt vykort till MA var inte tänkt att läggas ut på någon blogg, vare sig på MA´s eller någon annanstans. Om MA är så bakslug att hon vill komma åt Bitten genom att publicera det kort som jag skickat har jag inte en susning om. Min intention var iaf inte att sparka åt något håll, särskilt inte på Bitten. Kortet skickades dessutom innan jag hade läst MA´s attack på Bitten.Jag förmodar att jag får stå mitt kast och men i och med detta tycker jag att ni sjunker ner till samma låga nivå som MA gjorde då hon bl.a. lade ut privata PM mellan Clara Hertz och Bitten Nicander.

/ Systerdyster

Ännu en gång ser vi tydligt hur Antonsson med avsikt lägger ut saker på sin blogg för att så split mellan människor.
Det hedrar Systerdyster att hon gör klart att vykortet är skickat innan Antonsson attackerade Bitten. Att Antonsson sedan använde vykortet som ett slagträ i sin vilda och blinda strid, ja det ligger ju helt i linje med hennes tidigare agerande.

Svar till Systerdyster:
Tack för ditt mail.
Vi förstår att ditt vykort inte var avsett för offentlig publicering. Vi ser dock inte att VI skulle ha åsamkat någon "skada" genom att återpublicera det här efter att Antonsson har publicerat det i sin blogg. Om det är någon som har åsamkat dig skada genom att offentliggöra vykortet så är det Antonsson. Vi har bara refererat till det - och illustrerat med det vykort hon har lagt ut. Du bör alltså främst vända dig till Antonsson om du far illa av publiceringen.

Nu är vi inte omöjliga på något sätt, och framför allt inte ute efter att hänga ut/skada någon.
Om Antonsson tar bort vykortet från sin blogg, så tar vi naturligtvis bort det härifrån också.

11 kommentarer:

 1. Där ser man.. att vykortet skickats INNAN Monica lade in sin attack på mig stärker ju verkligen min tes att det var med en otäck baktanke Monica publicerade det! I annat fall hade hon väl gjort det på en gång när hon fått det kan man tycka!! Som det blev nu så lyckades hon verkligen med sitt uppsåt, eftersom jag dels, som hon ville, kände igen vem som skickat kortet och dels, som jag nu förstår var avsikten, trodde att Syster Dyster skickat det som ett resultat av kontroversen mellan mig och Monica, vilket ju tyvärr blev lite som en kniv i ryggen.. Det här sätter det hela i ett nytt ljus och talar ännu mer till Monicas nackdel som jag ser det!!

  Riktigt uselt och sjukt handlande!!!

  I synnerhet som jag verkligen tycker mycket om Syster Dyster och uppskattade den vänskapsrelation vi nyligen hade hittat!

  SvaraRadera
 2. Nu när Systerdyster har bekräftat att det är hon som har skrivit vykortet så tar man sig ju för pannan och undrar hur i helvete Monica ska förklara att hon skrev:

  "Vem tusan har påstått att jag skulle ha fått ett kort av Systerdyster?
  Kräver du av alla dina vänner att de ska ingå i din sjuka hatpakt?
  Lägg ner nu!
  En ursäkt till Systerdyster är på sin plats."

  SvaraRadera
 3. Vi? Vilka är "vi" som driver den här bloggen?

  SvaraRadera
 4. Nu har Monica ÄNTLIGEN plockat bort inlägget där hon ljög om mig!! Så för min del är den här saken avslutat!! Om det inte dyker upp igen någonstans förstås!!

  Däremot har ju Ingrid blivit det nya mobboffret på allvar nu! Hon har allt mitt stöd!!

  SvaraRadera
 5. Anonym..

  En Anonym som avkräver andra anonyma personuppgifter?? Ja-ja..

  Om man inte vill skriva i en anonym blogg, så gör man inte det ..så enkelt!

  Och för ordningens skull : Jag har inte heller en susning om vem som driver bloggen men jag är tacsam för att jag fick ett (eller ett par-tre,faktiskt) forum att försvara mig mot lögner i!

  Tack!!

  SvaraRadera
 6. Tja... Det var ju oerhört korkat av mig att maila dig/er. Istället för att besvara mitt mail via E-post så svarar du/ni här på bloggen.
  Jag vet inte riktigt vad jag gjort som förtjänar att bli ett vapen i din/er stridsföring mot MA. Men tydligen gäller devisen i krig och kärlek är allt tillåtet.

  SvaraRadera
 7. Ingen har "avkrävt", en enkel fråga ställde jag. Problem med det Bitten?

  SvaraRadera
 8. Konstigt att Systerdyster inte förstått att det är Monica Antonsson som har publicerat hennes vykort och gjort det möjligt för spridning.

  SvaraRadera
 9. Bitten!
  Du är verkligen jobbig. Konstant ute efter att skapa konflikter.

  MA har INTE med en bokstav sagt att kortet var från systerdyster.
  Det var du som skrev en ilsken och kränkt kommentar på systers blogg om det nu mera berömnda tulpankortet!

  Du brandade dej själv.

  Gör dej själv en tjänst nu och sluta förfölj MA!

  SvaraRadera
 10. Vilka driver den här bloggen?
  Är det ok med en anonym blogg med syftet att kriga mot en namngiven person?
  Lägga ut mail för att bevisa att någon annan lägger ut mail?
  Skäms.

  SvaraRadera
 11. > Systerdyster > Genom att publicera mailet visar vi väl snarast att du är rakryggad, och att det är Antonsson som kör med fula metoder.

  Du verkar dock ha missuppfattat syftet med den här bloggen. Att det inte handlar om någon krigföring mot Antonsson ser du om du läser bloggens "programförklaring" i högerspalten.

  > Anonym kl. 09.40 > Här drivs inget krig mot någon namngiven person. Bloggens enda syfte är att ALLA ska få komma till tals. Även du.

  Och varifrån har du fått att vi "lägger ut mail för att bevisa att någon annan lägger ut mail"?
  Du är välkommen att fortsätta kommentera här (fattas bara annat), men läs gärna det du kommenterar nästa gång så blir det inte så tokigt.

  SvaraRadera