fredag 12 mars 2010

Finns det någon skvallerblogg?

Antonsson har den senaste tiden hänvisat till någon skvallerblogg som ska ha startats om henne. Är det någon som känner till var den bloggen finns?
Vi frågar inte för att vi egentligen är intresserade av något skvaller, utan för att Antonsson har för vana att slänga ur sig påståenden utan att det finns någon grund för det (se bara på det Bitten råkade ut för).

Vad vi undrar är alltså: Finns det någon skvallerblogg eller existerar den bara i Antonssons fantasi?

4 kommentarer:

 1. Sanningen om Monica Antonsson torde vara en skvallerblogg. Din blogg här är en blogg som utnyttjar skvaller om Antonsson. I vilket syfte kan jag undra... Eftersom jag antar att du är densamma som hade Den andra obehagliga bloggen så misstänker jag att syftet är att blåsa liv i en bloggkonflikt där glöden riskerar att slockna annars. Rätt?

  SvaraRadera
 2. Jag ser inte den här bloggen som en skvallerblogg. Snarare som ett diskussionsforum om Monica Antonssons bloggmetoder som hon ömsom använder ömsom städar bort.

  SvaraRadera
 3. > Anonym kl. 13.11 >Nej, fel.
  Den här bloggens syfte är inget annat än att ge diskussionsutrymme för de personer som blir censurerade på Antonssons blogg. Men naturligtvis är även de som inte blir censurerade välkomna att skriva här.

  SvaraRadera
 4. Nu finns det en till blogg om en annan bloggare:

  http://bortomrimligttvivel.blogspot.com/

  SvaraRadera