onsdag 10 mars 2010

Hotar Antonsson forna fienden till "lojalitet"?

Att så split mellan människor ingår tydligt i Antonssons strategi, och man kan ju inte säga annat än att hon lyckas beundransvärt ofta.

Nu senast har hon tagit sitt forna hatobjekt Systerdyster till sitt hjärta, i sin kamp för att smutskasta Bitten.
För att vara säker på att lyckas i sin föresats la Antonsson ut ett vykort som hon med visshet visste att Bitten skulle kunna identifiera som att det kom från Systerdyster. När Bitten mycket riktigt gjorde det kom nästa steg i Antonssons "smarta" strategi.
Hon skrev på sin blogg (under sitt förtalsinlägg om Bitten):
Till sist...
Jag surfade runt och råkade just hos Systerdyster få se följande kommentar:

Bitten sa...
Efter att ha läst ditt vykort på Monicas blogg, kan jag bara säga tack för den här tiden!!
Att hon kan hitta på hur sjuka lögner som helst om mig och du tycker synd om henne, gör det ju lite omöjligt att fortsätta vår bekantskap.. nån sorts gräns finns det ju trots allt. Då handlar det inte längre om att "tycka olika"
Tråkigt, tycker jag, men självklart väljer man själv sina vänner!
Hoppas ditt bröllop blir jättefint och även eran förestående semester!

Det är verkligen botten, Bitten.
Vem tusan har påstått att jag skulle ha fått ett kort av Systerdyster?
Kräver du av alla dina vänner att de ska ingå i din sjuka hatpakt?
Lägg ner nu!
En ursäkt till Systerdyster är på sin plats.

Vad ska Bitten be om ursäkt för? För att hon (helt i linje med Antonssons förhoppningar) kände igen Systerdysters handstil?
Det här blir bara snurrigare och snurrigare.Systerdyster drog öronen åt sig och stängde snabbt sin blogg för icke inbjudna. Hon vill väl inte bli ett offentligt vapen i Antonssons konstiga krigföring.
Frågan är väl om Systerdyster förstår vad hon har gett sig in på. Eller kan det vara så att hon är hotad till "lojalitet" från Antonssons sida? Vid det här laget har ju alla sett hur det går för dem som inte gör som Antonsson säger, och för att själva slippa det är nog många beredda att gå ganska långt. Senast kunde vi se hur "grävlingen EE" tvingades kräla i offentlig förnedring.

När det gäller Antonssons förtal av Bitten (se t.ex. inlägget Kära Bitten) så har "lena" (Antonssons vapendragare och uppgiftslämnare) tagit bort sina kommentarer. Allt som behövdes för det var att Bitten undrade varifrån Antonsson/lena hade fått sina galna påståenden.
Ja, då är det väl smidigare att ta bort kommentarerna och låtsas som att det regnar istället för att svara på en rak fråga.

Team Antonsson förnekar sig inte.

23 kommentarer:

 1. Oj..

  Jag var inte riktigt beredd på det här måste jag säga! Jag vill säga TACK för stödet, och sammanfattningen här uppe var spot on!!

  MEN.. jag vill inte dra in SysterDyster i det här mer än Monica redan gjort!! Det var våran personliga och privata relation utanför hennes blogg som jag kände att jag inte kunde upprätthålla längre.. och med tanke på att hon tycker att jag är en "konstig typ" så kan jag bara förmoda att hon känner likadant! Jag har ö.h.t. inte pratat med henne om det här och inte bett henne ta ställning alls, och det är bara Monicas fullständigt rabiata sätt som plötsligt fått henne att hamna i fokus här och det önskar jag henne verkligen inte!! Så jag är tacksam om kommentarerna på det här inlägget kommer att handla om Monica (och mig) inte om SysterDyster!! Tack!!

  SvaraRadera
 2. Nu ser ni suddigt/är i dimmorna.

  "lena" har inte tagit bort några kommentarer förutom dom som blev dubbelpostade under ett annat inlägg.

  Tokigt det blir när man inte har på fötterna.
  Skärpning nu!!
  /otto

  SvaraRadera
 3. Nu försöker "lena" med en jag-bara-skojade-bortförklaring, när hon har blivit inmålad i samma hörn som sin härskarinna. Hon skriver i en kommentar hos Antonsson:


  "Man behöver inte surfa runt en sån lång stund, för att stötta på Bitten.
  Jag har sett att du, Bitten har haft fullt upp med att klistra och klippa överallt.

  "Förstår att du känner dej påhoppad av mej och Monica. Men...någonstans så blir det liksom nog.
  Nu fick du smaka din egen medecin.

  Vi försökte göra det humor och en smula satir.
  Humor och satir kräver ju att mottagaren besitter någon form av begåvning. Det missade tydligen där.

  Men, Bitten du har faktiskt en stor del av det hat och förakt som Monica blivit utsatt för.
  Ta ansvar för det.
  Jag tar ansvar för vad jag har gjort."


  Jadu, Lena. Eftersom du avslutar med att tala om att du tar ansvar för vad du har gjort, så gör det.
  Vi är nog många som vill veta var Bitten har skrivit det du påstår att hon har skrivit. Det har antytts att det skulle vara "överallt", så du behöver inte skriva ut alla länkar. Det räcker med 5-10 st.

  Och vad är syftet med att förminska Bitten genom att antyda att hon skulle vara korkad, eftersom inte förstått "ironin" i det du har skrivit. Vi är nog många som är lika korkade, så du kanske skulle kunna vara storsint nog att förklara vari ironin ligger.

  SvaraRadera
 4. Stig-Björn..

  Allting som folk inte gillar förvandlas ju till ett "skämt" därborta..

  Helt plötsligt släppte Monica igenom en kommentar där jag ..IGEN.. ber om länkar.. Två kommentarer jag skrev igår kom aldrig in..det spelar iofs ingen roll eftersom jag bara bad om länkar i dom också..

  du kan ju läsa min kommentar på
  http://sanningenomma.blogspot.com/

  Monica har synpunkter på att jag hävdat att det verkar ha brunnit i huvudet på henne, och menar att det är samma sak som att hoppas att nån får stroke..samtidigt tyckte hon att det uttrycket var humor när det kom från Lena och riktades mot någon annan..

  SvaraRadera
 5. Bitten:
  Det "roliga" är ju att du (vad jag har sett under dagens "grävande" på nätet) framförde din undran om det hade brunnit i huvudet på henne EFTER att hon påstår att du har skrivit både det ena och det andra.
  Så om hon nu kommer och hänvisar till huvudbranden när hon hänvisar till sina påståenden, då faller det pinsamt platt.

  SvaraRadera
 6. Till Otto:
  Jag läser Monicas inlägg och kommentarer via rss-flöde (där de finns kvar även om de raderas i bloggen), och kan därmed konstatera att de raderade inläggen INTE handlar om att det skulle vara några dubbelpostningar.

  Hur var det du sa... "Tokigt det kan bli när man inte har på fötterna".

  Till Bitten:
  Har du någon blogg?

  SvaraRadera
 7. Stig-Björn..

  Nej det är nog så att där är jag "skyldig"!! Jag skrev en kommentar inne på Syster Dysters blogg om att jag tyckte att det brunnit i huvudet på henne i samband med hennes hysteriska anfall mot PV!! Så det var innan hela avrättningen av mig drog igång!!

  MEN..det var ju inte det hon hoppade på mig för!Som jag påpekade efter hennes helt sanslösa inlägg om mig, så kunde hon ju istället dra fram saker jag VERKLIGEN sagt som hon hade synpunkter på.. men allt hon pådyvlade mig var ju lögner från början till slut! Det är ju först nu som mina verkliga kommentarer tagits fram och det enbart för att dom inte har några länkar till dom påhittade..såklart!!

  Och jag får nog lov att säga att händelseutvecklingen knappast gör mig benägen att ändra på uppfattningen om en rejäl kortslutningsbrasa!! Däremot har jag aldrig någonsin önskat henne en stroke!!!


  Nix.. jag har ingen blogg (det blev jag ju förresten oxå anklagad för.. att ha startat en skvallerblogg om Monica..) och jag har inga planer på att starta nån!! :-)

  SvaraRadera
 8. Stackars Stackars Bitten *lol* Hur var det nu? Som man bäddar får man skörda ;)

  SvaraRadera
 9. Oj! Jag hittade nyss den här bloggen.

  Nej, jag har inte blivit hotad. Jag blev mest förbryllad över att i stort sett alla som tidigare placerat MA på en piedestal och sett henne som en galjonsfigur för bl.a. pappa-lobbyn gjort en 180 graders vändning p.g.a. inlägget om fallet Valette. Tidigare har det jublats och hetsats mot allt möjligt och jag har vid flera tillfällen varit kritisk mot diverse inlägg hos MA och det är hon fullt medveten om.

  Jag stängde ner min blogg under dagen men den är öppen nu. Jag har inte valt att få min korrespondens uthängd och kommenterad, det känns klart olustigt att bli indragen i någon vendetta mellan Bitten och Monica.

  SvaraRadera
 10. Syster Dyster..

  Det var det jag inte ville skulle hända heller.. Och jag har faktiskt inte vänt varken 180 eller några grader alls!! Jag var på Monicas sida i Gömda-debatten.. sedan har jag inte varit på samma våglängd i många frågor.. och jag var kritisk till hennes uttalanden om GP första gången hon framförde dom oxå..

  Att hon sen väljer att lägga ut ett inlägg med en hel radda lögner om mig måste jag ändå ha rätt att ha synpunkter på!!

  Men du kan trots allt inte skylla på mig för att du blev "indragen" i det här!!!!

  SvaraRadera
 11. Profan och Vulgär (kapat)11 mars 2010 08:41

  För info, Familjelivsmoderatorn har blivit tipsad om tråden och klivit in och påpekat att hon inte är samma som VP:

  Som ni kan se så är Monica i sin respons något skeptisk.

  "Charlotte sa...
  Monica:
  Jag har fått den här bloggen tillskickad mig då det spekuleras i om denne PV skulle vara densamme som VulgusProfanum på familjeliv.
  Det är inte samma person.
  Jag är VulgusProfanum och verksam som moderator på familjeliv och jag har inget gemensamt med denne PV.
  Nu har jag överhuvudtaget ingen aning om vad konflikten rör men handlar det om trakasserier så anmäl. Det går alltid att ta reda på vem som döljer sig bakom ett nick.
  Ha det gott!

  11 mars, 2010 00:14
  Monica Antonsson sa...
  Hej Charlotte
  Så du menar att två från varandra vitt skilda personer skulle ha kommit på det märkliga namnet.
  Den ena god, den andra ond.
  Konstigt.
  Varför har du tagit dig ett så knepigt nick?
  Dessutom formulerar du dig precis som PV.
  Du får ursäkta men jag har svårt att tro dig.

  11 mars, 2010 06:32 "

  SvaraRadera
 12. Systerdyster

  Eller så är det Monica som gjort en 180 graders svängning och inte alla anhängarna?

  Det troliga är att de flesta inte tröttnat på henne pga hennes åsikter kring faller Pesor/Valette, utan på grund av hennes konstant otrevliga ton mot samtliga meningsmotståndare, hennes (ut)hängning av flera personer som inte förtjänat det, hennes vidriga lögner om Bitten och mycket mer. Vad tror du om det?

  SvaraRadera
 13. Numera mest vulgär (kapat)11 mars 2010 09:52

  Mer på samma ämne, godis för de som vill se MA göra bort sig, tragiskt för de som tycker att hon fortfarande har koll:

  "Charlotte sa...
  Monica:
  Nu är VulgusProfanum ett vanligt förekommande latinskt ordspråk och inget som jag kan ta credit för.
  Jag kan inte be om ursäkt för vad någon annan sysslar med och mitt råd är fortfarande att du polisanmäler detta istället för att spekulera.
  Det samma gäller mig- fortsätter dessa spekulationer kring mig som person så kommer jag att gå vidare med saken.
  Det finns som sagt inga skäl att spekulera kring saker och ting när det är så lätt att ta redan på hur det verkligen förehåller sig.

  11 mars, 2010 07:56
  Monica Antonsson sa...
  Hej igen,
  Jag vet inte mer nu än jag gjorde förut utom det faktum att en anonym person vill att jag ska tro att PV och VP inte är samma person.
  Som du säkert förstår hjälper det inte alls.
  Jag för min del struntar i vem PV är.
  Däremot har jag svårt att tro att ni skulle vara olika personer.
  Anmälningar ligger inte för mig men jag tycker verkligen att du ska gå vidare med detta om det stör dig.
  Det är ju så lätt... :-)
  Är du naiv när det gäller detta eller ironisk, undrar jag.

  11 mars, 2010 09:46"

  SvaraRadera
 14. Bitten har ju själv lämnat ut andras pm till Monica för att lägga ut på Monicas blogg. Hon kunde ju kanske be om ursäkt för det, men det ligger väl inte för henne kan tänka.

  Hon var minsann Monicas lilla hjälpreda en gång i tiden och får nu smaka på samma medicin som hon hjälpte MA att dela ut. Så riktigt så synd om henne kan jag inte tycka.

  SvaraRadera
 15. oj...oj..så synd om Bitten...

  Det var inte så länge sen som Bitten bönade och bad Monica att lägga ut någon annans Pm på bloggen. Allt i syfte för att slå split.
  Monica gjorde det tveksamt efter Bittens tjat.
  Monica är alldeles för snäll och blir utnyttjade av såna som Bitten som vill ha sina 15 minuter i rampljuset.
  Du borde skämmas Bitten!

  SvaraRadera
 16. Jag märker nu att Clara Hertz/Charlotte R/Charlie/Bria är på varenda blogg nu och drar upp en historia sedan förra våren/sommaren.. den hade en bakgrund och det är hon mycket väl medveten om och jag har ingenting att tillägga i den frågan!!

  SvaraRadera
 17. ...dessutom fanns inte tillstymelse till lögn från min sida i den saken!! En viss skillnad!!

  SvaraRadera
 18. allt fokus ligger inte på lögn utan också anständighet och integritet m m

  SvaraRadera
 19. För att inte ha något att tillägga och för att inte prata om saken så ordar Bitten en hel del. ;-)

  SvaraRadera
 20. Jag mailade dig/er som driver den här bloggen igår och undrar stilla om ni kan tänka er att besvara mitt mail?

  Skitsnackarbloggar finns det tillräckligt av och om du/ni vill höja er aningen över andra dyngspridare vore jag tacksam för ett svar.

  SvaraRadera
 21. Bitten: Du glömmer folk i din namnramsa. Jag finns inte med bland de nämnda men känner mg fasligt drabbad av dig.

  Istället för att gnälla över hur DU blir behandlad av MA så kanske du borde be folk om ursäkt.

  SvaraRadera
 22. > Systerdyster > Tack för ditt mail. Det är nu besvarat här: http://diskussionsbloggen.blogspot.com/2010/03/annu-ett-bevis-pa-antonssons-slughet.html
  Anledningen till att det inte har besvarats tidigare är att vi inte hade varit inne i mailboxen sedan lunchtid igår.

  SvaraRadera
 23. Anonym 21,09..

  Min namnramsa, som du kallar den, är en och samma person alltihop!! Människa med många nick, det där..

  Jag antar att du är samma anonym som redan sagt samma sak några gånger.. och jag har samma svar idag: Du är anonym, jag har ingen aning om vem du är och har ingen aning om vad du pratar om så jag KAN rimligen inte be om ursäkt...

  SvaraRadera